Palmsläppet 2020 - digitalt

PALMSLÄPPET. I dag skulle vi träffas och njuta av barntivoli och marknadsstånd på gatorna i city. Av modevisning och dansuppvisning på Rådhustorget. Av livemusik, tal, intervjuer och utdelning av palmutmärkelser på scenvagn.

Nu kan vi inte göra precis allt det där, men vi vill fira med er i alla fall. I mindre skala och på avstånd.

Tack till alla på parkavdelningen, för ert suveräna arbete året om och för att ni nu har släppt ut de över 100 palmerna runt om i kommunen .

Från i dag till och med söndag nästa vecka kan ni ta en runda i city och leta efter palmer i skyltfönster, läs mer om tävlingen genom att klicka HÄR.

Lyckas ni räkna in dem alla eller kommer nära det rätta antalet kan ni vinna fina priser, kolla in dem HÄR.

På Facebooksidan Trelleborg City Citysamverkan bjuder vi under dagen på dansuppvisning med danZfit och PrimeTimes musikvideo där bandet framför sin egen myslåt ”Lycklig”.

Handla i Trelleborg delar vi medlemmarnas erbjudanden för dagen.

Palmiga hälsningar
Lotta Wahlqvist, Trelleborg Citysamverkan
och
Annika Eriksdotter, Kultur- och fritidsförvaltningen
Trelleborg den 16 maj 2020

Trevlig läsning om Trelleborgs palmer: 
http://www2.visittrelleborg.se/sv/se-gora/354079/palmerna-i-trelleborg/detaljer?filter=t%3Dpalm&fbclid=IwAR1Cs4gLD9jg5SAjK4iiUyeXT919iPPmLwiLh-_NGNYXTSaAqXquEv7EZ3w

https://www.trelleborg.se/sv/aktuellt/nyheter/2020/maj/premiar-for-palm-med-rotterna-i-trelleborg/?fbclid=IwAR0XorXy9QAPS8alHqRfq90XmuiBMJbV6wJYCSs75jVlhaAnDdM_XqDroXA

Bildtext: Palmavenyn i Trelleborg maj 2020. I fjol arrangerades Palmsläppet för första gången. Då delades fem Palmutmärkelser ut; en plakett och en palm. 
Vem tycker du ska ha en i år? Den du föreslår måste ha "palm" i efter-, företags- eller föreningsnamnet. Eller ha en palm i sin logga. Eller ha gjort något särskilt för Trelleborg som har med palmer att göra. Maila ditt tips till info@trelleborgcity.se.