Rösta fram Årets Butik i Trelleborg

Rumeriet eller MildaMatilda

Vilken butik ska utses till Årets Butik? Rösta och du har möjlighet att vinna ett Citykort laddat med 1 000 kronor! 

Nomineringarna för utmärkelsen Årets Butik är räknade. 27 verksamheter nominerades av glada, nöjda och lojala kunder.

Bland topp fyra finner vi Rumeriet, MildaMatilda, Roskvist Guld och Söderslätts Bok & Papper. Stort grattis till er! Och hjärtligt tack till alla er som nominerade!

Två verksamheter deltar i omröstningen, i detta fall de som erhöll flest nomineringar: Rumeriet och MildaMatilda.

Under onsdagen 1 augusti startar omröstningen på Trelleborg Citysamverkans Facebooksida. En person = en röst, det går inte att rösta flera gånger. De som inte har Facebook erbjuds möjlighet att rösta via Trelleborgs Allehanda. Annons med talong publiceras veckorna 31 och 32.

Omröstningen avslutas 15 augusti vid midnatt. En oberoende jury intervjuar de två kandidaterna och tar då särskilt hänsyn till fyra kriterier; tillgänglighet, service, utbud och lokalt engagemang. I juryn ingår Marie Enhörning från Svensk Handel, Gitte Knutson som är verksamhetsledare för På Limhamn ek förening och Marlene Hassel som är styrelseordförande i Centrumutvecklare.se.

Juryn har lika stort inflytande som allmänheten. Omröstningen är således långt i från klar när Facebook- och talong-rösterna är räknade. Årets Butik presenteras under Palmfestivalen.

Tack för att du är med och påverkar!